Ensinnäkin lupaamani kuva hartiahuivista. Valitettavasti en saanut parempaa kuvaa aikaan, mutta tuostakin näkee miten simppeli tämä on: ketjusilmukkaverkkoa paksusta langasta (novitan rustika, vuosikertalankaa) paksulla koukulla (seiskalla varmaankin?).

           563532.jpg

Tänään tuli uusi Suuri Käsityö lehti. Siitä on ihan pakko saada tehdä sivulla 7 oleva toppi (voi täydellisyys!) ja helppokaavana oleva raglanpusero (s. 12 ja 13), mielellään sekä lyhyt- että pitkähihaisena. Tykkäsin myös kovasti noista sivun 13 housuista. Vaikuttavat käytännöllisiltä ja ovat hyvännäköiset. Kerrankin oli paljon toteutettavia malleja skl:lässä. Mutta en edes kerro mielipidettäni noista korsettijutuista koska se romuttaisi heti mielikuvanne minusta pienenä, kilttinä ja siveellisenä tyttönä. Siis jos nyt sellainen illuusio on päässyt syntymään :D

Eilen tein uuden hienon lukusuunnitelman pääsykokeita varten. Nyt tuntuu siltä että tässä suunnitelmassa saattaisi jopa pystyä pysymään, jos tämä hemmetin nuhayskä menisi poies ja voisi keskittyä kunnolla. Nuhayskä vaikuttaa myös nukkumiseen (vähentävästi) joten vireystilakaan ei ole niitä parhaita.

Koulu- ja kässäilyjuttujen ulkopuolisessa elämässä ei ole tapahtunut mitään uutta, kivaa tai jännää. Tai no miten sen nyt ottaa. Erään herrasmiehen kanssa ollaan oltu yhteyksissä vapun jälkeen, mutta ei siitä sen enempää. Sanonpa vaan että olen ollut kovin iloinen viime päivinä, flunssasta huolimatta :)

Olisi kovin mukava jos vierailijat ilmoittelisivat itsestään tuonne kommenttiosioon.
Tässäpä tämä tältä päivältä, heipodei!