Monissa blogeissa ihmiset listaavat omituisuuksiaan. Mie kans!

1. Järjetön tarve kantaa koko omaisuus mukana, minne menenkin. Kassissa pitää olla niin paljon tavaraa eri tilanteisiin,että selviäisi vaikka pienestä ydinräjähdyksestä. Meikit, purkat, bussiaikataulut, laastaria, sakset (paitsi ei enää kun opin, että teräaseita ei saisi kiikutella mukanaan julkisilla paikoilla), erinäisiä lääkkeitä (särkyyn, kuumeeseen, allergiaan..).

2. Olen älyttömän huono ottamaan apua vastaan. Jotenkin on sellainen perusajatus, että kaikesta pitää selvitä itse. Ongelmia en ole ikinä oikein osannut jakaa kenenkään kanssa, koska "niillä on omatkin ongelmansa". Olen tosin pikkuhiljaa pääsemässä tästä eroon.

3. Ikuinen ulkopuolisuuden tunne. Aloin tuntea jonkinlaista yhteenkuuluvuutta ihmisjoukkoon vasta viime vuonna. Silloin löysin kaksi loistavaa ystävää, joiden kanssa voi jakaa lähes kaiken. Sellainen olo, ettei haikaile mihinkään muualle tai ole yhtään ulkopuolinen olo, on kuitenkin minulle kovin vieras. Jospa joskus löytäisinkin miehen, joka saa minut tuntemaan oloni tuollaiseksi, kotoisaksi kai?...

Näitä lisää sitten kun tulee mieleen :)