Lapaset ovat valmiit!
Eihän nuo nyt mitkään kirjoneuleen taidonnäytetyöt ole, mutta mie tykkään kovasti. Lanka on Novita Woolia, viininpunaista (oikeasti punaisempaa kuin kuvassa) ja mustaa. Ehkä 50 g yhteensä? Paha sanoa ilman vaakaa. Voisihan ne punnitakin mutta en jaksaisi etsiä vaakaa sen takia. Malli on Novita-lehdestä, talvi 2005, malli 5. Varret neuloin 3,5 mm puikoilla, lapasosat taas 4mm bambuilla (onkohan nämä nyt niitä kuuluisia addeja joista kaikki puhuu, ainakin pussissa lukee addi.). Njaaaa... mitäs muuta. Joo, kuva:

                      670006.jpg

Muuten kaikki jatkaa kulkuaan samoilla radoilla kuin ennenkin. Mieliala vaihtelee äärimmäisestä riemusta syvään murheen alhoon ja toivosta epätoivoon. Miesongelmat jatkuu, mutta taitavat olla tältä erää loppumassa (me kai erottiin äsken? Tosin en tiedä miten voidaan erota jos ei olla ikinä yhdessä oltukaan, ainakaan minun tietämykseni mukaan, mutta herralla oli vissiin ihan omat mielikuvat... )

Muutens, äiti tilasi jos tuollaiset lapaset punaisina ja kaverikin huokaili niiden perään kaipaavasti. Hänelläpä onkin synttärit sopivasti syksyllä... Katsellaan nyt :)

Niin juu ja tietääkö kukaan milloin
          a) uusi Novita-lehti ilmestyy?
          b) syksyn langat (novitat siis) tulee kauppoihin?