"Bolerot, nuo taivaasta tulleet vaatekappaleet"
Boleroinen, jota aloittelin jo aikoja sitten, on nyt valmis. Kuva on kamala, yllättävän hankalaa kuvata paitaa joka on itsellä päällä... Kuva tärähti ja valoitus on huono ja langanpäätkin on vielä päättelemättä. Ei siis ihan valmis, mutta close enough (Mua häiritsee se kun ihmiset käyttää englanninkielisiä sanontoja suomenkielisen puheen välissä ja silti teen itsekin niin, kun kaikkea ei vaan osaa ilmaista suomeksi yhtä napakasti kuin englanniksi).

               638282.jpg

Lankana on Novita Malibu, ohje Modasta 3/06. Tosin hihat on oma sovellus.

Tänään postilaatikkoon kopahti sekä uusi Suuri käsityölehti että Kotiliesi, jossa oli kesäkäsitöitä. Jesh. Niitä ulkona lueskellessani onnistuin aikaansaamaan kesän ensimmäiset rusketusraidat, topin olkaimista.

Pääsykokeiden sössiminen vituttaa edelleen ankarasti, enkä ole jaksanut oikein kuunnella kavereiden pakinoita tänään. Jos se tekee minusta pahan ihmisen, olkoon niin. Kun on oikeitakin ongelmia, ei jaksa kuunnella naputusta siitä, miten entiset poikaystävät yrittää päästä takaisin suosioon... Katkerana vanhanapiikana tuommoinen on käsittämätön tilanne. Vanhapiika siksi, että päätin vihdin luovuttaa herra S:n suhteen. Saatanallista taistelua koko ajan, en mä jaksa enkä halua tätä. Mä en enää jaksa yrittää, mutta jos herra jaksaa yrittää ja onnistuu lumoamaan mut (uudestaan) niin asian voin ottaa uudelleen harkintaan... Siihen saakka jatkan vahapiikasuunnitelman kanssa :D