Innostus iski taas ennen älyä, ja lähdin mukaan Mystery Stole 3:seen. Ei ole lankaakaan varmaankaan (ehkäpä lankavarastossa olisi jotain sopivaa jos etsisi), mutta silti :) Paljonko tuota lankaa tarvitaan grammoina suunnilleen? Ja mitä tarkoittaa laceweight yarn? Auttakkee viisaammat!

Keskiviikko-torstai ilta/yö meni rattoisasti lankavarastoa inventoidessa. Ensin tyhjensin lankalaatikot (3 suurta laatikkoa) punnitsin jokaisen lankanöttösen ja leikkasin langoista mallipalat, jotka järjestin kansioon laadun ja värin mukaan ja kirjoitin viereen paljonko lankaa on. Olipa urakka :D En edes uskalla laskea paljonko lankoja oli yhteensä. Toisaalta, suurin osa langoista on äitini ostamia/hankkimia/käyttämiä, vaikkakin minä ne sosialisoin jo vuosia sitten.

Tahtoisin kovin mielelläni mukaan Salaiseen Neuleystävään. Mutta tässä iskee taas tämä olen kakara-juttu... Asun tosiaan vieläkin kotona ja jos osallistun, pitää selittää koko juttu porukoilleni, mistä taas mitä luultavimmin nousee.. kränää (eivät luota oikein kehenkään tai mihinkään netissä). Mietin vaan että onko se sen tappelun arvoista. Pitää nyt tutkailla vielä, ilmoittautuahan voi 25.7 asti.

Villapaita ei ole paljoa edistynyt. Edelleen menossa olkapäillä. Inspis hävisi johonkin (kovin yllättävää, ikinä ennen ei oo käyny ja taas kävi...). On se lanka vaan niin ihanan väristä:

                        700429.jpg