Cloud bolero edistyy! Tosin lanka on loppumaisillaan (lisää on tilattu), ja kainalo-aukkojen suuruus vähän epäilyttää. Mut voishan niihin sit virkata vaikka reunoja tai jotain. Kattoo miten käy!
Lapaset sain kuvattua (huonosti):

1129185.jpg

Lankana Twilleys of Stamford: Freedom Spirit, puikot 4mm bambut, silmukoita 44? Äitille tein nuo joten ovat minulle liian isot. Lanka on 100% villaa ja taivaallisen pehmeää. Värit ovat myöski ihanat!

Tänään pitää pistää pystyyn joulukorttipaja, ne kun pitäisi huomenna saada postiin...

Pitkään aikaan en ole musiikkimeemeillä lukija-parkojani rääkännyt. Tässä siis: Laita sekoitustoiminto päälle ja kerro muistoja/ ajatuksia seuraavaan 10 kappaleeseen liittyen.

1. 51 Koodia: Pohjois-Karjala
- Pohjois-Karjalaanhan sitä olisin kovasti kouluun lähdössä, se tästä ensimmäisenä mieleen tulee. Leevi & The Leavingseja on muuten meidän taloudessa kuunneltu koko lapsuuteni ajan.

2. Irina: Liiba Laaba
-Samannimiseltä levyltä. Tykkään Irinan sanoituksista, ne on samanlaisia kuin muillakin mut silti jotenkin erilaisia. Moneen osaa samaistua... Etenkin siihen mikä alkaa "yhtä toivon enemmän kuin muuta, paljon sen vuoksi antaisin"

3. Maroon 5: Wake up call
- Tää on soinut paljon radiossa, mutta mielestäin tämä on kyseisen levyn (It won't  be soon before long) heikoin veto. Tykkään Maroon5:sta kovasti, Songs about Jane on varmaan eniten kuuntelemani levy ikinä.

4. Avril Lavigne: Everything back but you
- Hahaa. Mistä se johtuu että uusin Avrilin levy on huonoin ja kakaramaisin hänen levyistään? I hate you want to cause you pain- tasoista lyriikaa. No mut Avril oli aiempina teinivuosina hirmu in. Eipä ennää.

5. Zen Café: Keskustassa rauhallista on
- Rakastan kyseistä yhtyettä. Pari vuotta sitten kesällä mulla oli tapana käydä kävelemässä koiran kanssa illalla, joskus kymmenen aikoihin, ja kuunnella Zen cafeta mp3:sesta. Ne oli ihania hetkiä, oli turvallista olla. Nyt kaikki on niin epävarmaa.

6. Stella: Kuuntelija
- Stellassa viehättää laulajan ääni, vaikka siihen meni aikaa tottua, ja ihanan reippaanmelankolinen asenne... Vaikea selittää.

7. Shakira: Something
- Tykkään Shakirasta, tosin tämä nimenomainen kappale on sarjassamme 'ylilääryt kappaleet joita vanhatpiiat ei osaa arvostaa'.

8. Linkin Park: No more sorrow
- LP on yksi parhaita bändejä. Tosin uusin levy on aika paljon rauhallisempaa kuin edelliset, enkä ole ihan varma tykkäänkö tästä muutoksesta. No more sorrow on hieno biisi, aika poliittisesti kantaaottava. En oo hirveesti kantaaottavan musiikin fani, siis jos se "sanoma" on liian ilmeinen. Se, että biisillä on sanoma, ei mun mielestäni tee siitä yhtään sen arvokkaampaa kuin mitä sen viihdearvo voi olla.   

9. Black Eyed Peas: Fly away
- Kyllähän tätä fiilistelee. Mut ei mikään suosikki kuitenkaan. Kesällä tuli pyöräillessä kuunneltua tätä.

10. Poets of the Fall: Maybe tomorrow is a better day
- Ihana biisi. Ehkä se huominen on parempi päivä...