Tämä on hyvin, hyvin, hyvin outoa. Mietin jo, että pitäisikö soittaa johonkin, tai mennä lääkäriin. Olen nimittäin onnellinen. Sellaisella pakahduttavalla, olen-juuri-juonut-pullollisen-kevytoloa-ja-nyt-mahassani-kuplii- tavalla. Ehkä se johtuu säästä, ihana auringonpaiste ja kaikkea. Ja siitä, että illalla mennään juhlimaan kaverin synttäreitä.

Yksi syy voi olla myös tämän valmistuminen:
1583523.jpg
Icarus-huivi äidilleni. Lankana Trekking Handart, puikot 4mm metriset addipyöröt, jotka sain ihanalta Sny:ltäni.
Jos ihan rehellisiä ollaan, tuon tekeminen oli tuskaa. Reunus oli sillisalaattia ennen pingoitusta, työ ei tuntunut koskaa loppuvan, ja viimeisiin kerroksiin meni puoli tuntia/kerros (olen aika hidas pitsinneuloja).
Pääasia kuitenkin on, että saaja piti huivistaan, ja itsekin olen tyytyväinen lopputulokseen. Suunnittelin jo neulovani itselleni samanmoisen Novitan Rose Mohairista, jota minulla on pari kerää jemmassa... Tällä hetkellä ne piilottelevat tietokoneenkuljetusrepussa, koska ne piti piilottaa lankakriitikoilta (aka vanhemmiltani).

Toinen syy saattaa olla näiden saapuminen postissa:
1583551.jpg
Knit Picksin ihanat, vaihdettavat pyöröpuikot. Äiti antoi siunauksensa tilaukselle ja maksoikin (Kiitoskiitoskiitos, olet paras <3 ), kun tilasin ne SKL:n klubitarjouksesta.

Yhdet pääsivät jo koekäyttöön: 1583558.jpg
(onpa epäselvä kuva. Hö. En vaan osaa.)
Lankana Silke Alpaca ja mallina Luna Moth Shawl.
Puikoilla on myös apilalapaset Haaviston kirjasta, ja periaatteessahan Coachellakin on vielä kesken ja Gathered pullover odottaa puikkoja, jotka siis ovat kiinni Coachellassa, ja ja... (hysssst.)

Ilonaiheita ovat myös uudet, lyhyemmät hiukset, ja oranssi kynsilakka. Tämäkin kuva on kovin tärähtänyt. Taisi olla liian hauskaa noita kuvia otettaessa :D
1583566.jpg

Jos jaksoit tänne asti lukea niin kommentoi ihmehessä! Lupaan kädä vastavierailulla kommentoimassa :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!