Ekanakin hirmuisesti kiitoksia kaikille onnea toivottaneille!
Tänään on tosiaan pääsykokeet edessä, 45 minuuttia lähtöön... :S

Ystäväni tosiaan pääsi lauantaina ylioppilaaksi, juhlat olivat ihanat, samoin tilaisuus koululla. Siinä meinasi jo tällaiselle epäherkistelijällekin tulla tippa linssiin katsomossa.
Onnea tyttöselle vielä kerran, jos hän lukee tätä!
Hassua, että tuntui kuin koululla mikään ei olisi muuttunut viime vuodesta, kun itse istuin samassa rivissä laittamassa lakkia päähän ja vastaanottamassa todistustani. Omassa elämässä taas hyvin vähä on säilynyt, ja viimeinen vuosi on ollut vaikeampi kuin mikään edellinen.
Mutta nyt kaikki on hyvin, ehkä paremmin kuin ikinä ennen. Uskon itseeni, uskon elämään, suhteeni läheisiini ovat ehkä karsiutuneet, mutta jäljelle jääneet ovat vahvempia kuin aiemmin. Kaikenkaikkiaan, olen turvassa, tapahtuu mitä tahansa...

Se siitä haikailusta.
Kaverini juhlissa minulla oli ylläni itse tekemäni mekko:
1607763.jpg
Vuodatus teki jotain tolle kuvalle. Mössöytti sen.
Puolitoista metriä hieman joustavaa, vihreää puuvillaa (väri on kuvassa aika oikea), metri vuorisilkkiä, kaksi metriä tylliä, 60cm piilovetoketju, puoli metriä joustonauhaa ja kaksi metriä satiininauhaa. Hintaa tuli loppupeleissä ehkä 25 euroa.
Kaavat on muoksittu Modasta, siitä olkaimettomasta pallomekosta, jos joku muistaa.

Mekko sai kehuja, ja tykkäsin itsekin, oli tosin ihan hemmetin kylmä viuhtoa uimarannalla yhden aikaan yöllä pelkästään tuossa mekossa.
Paras kommentti oli pari vaatekokoa pienemmältä kaveriltani, joka ilmoitti lainaavansa tätä joskus :D

Nyt tää lähtee roadtripille pääsykokeisiin, reilu viisisataa kilometriä edessä tänään...