Tänään on ollut loistava päivä.

Aamupäivällä kävin kampaajalla. Hiuksia vähän värjäiltiin ja leikattiin latvoja. Ennen lähtöä ne vielä suoristettiin raudalla. Nyt ne on täydelliset. Aah. Vielä kun löytäisin jostain kunnon suoristusraudan kohtuuhinnalla niin olisi kiva ja tämän kauniin olotilan voisi jopa pystyä pitämään :)
Kampaajalla käymisen jälkeen menin tapaamaan kamua kirjastoon, lueskelin vähän aikaa, lainasin levyjä ja sitten mentiin jätskille. Njami.

Koska en ole piiiitkkän aikaan esitellyt valmiita töitä (lähinnä siksi että siitä on valovuosia kun olen saanut jotain valmiiksi. Siis tiedän kyllä että valovuosi mittaa matkaa eikä aikaa, mutta silti... ), joten nyt esittelen tällaisen liivimekkosysteemin, jonka tein jo kaaauan sitten (huhtikuussa). Käyttöön se ei ole vielä päässyt, koska se on aikas ohut. Malli on alunperin jostain lehdestä, mutta suunnilleen 90-prosenttisesti muunneltuna... Näyttääpä muuten leveältä tossa kuvassa, ei se oikeesti oo...


                                               591761.jpg

Lakkiaismekkoon säveltelin eilen uudet hihat eri mallista. Alkuperäisen mallin perhoshihat" näyttivät.... No, lähinnä perhosilta mitkä ovat liiskaantuneet auton tuulilasiin kahdensadan kilometrin tuntivauhdissa. Ei sillä että olisin nähnyt miltä sellainen perhonen näyttää, mutta oletan.
Aloitin myöskin boleron virkkaamisn (ihan niinkuin muissakin jutuissa ei ois ollut tarpeeksi...). Siitä lisää myöhemmin. Hyvänkierrot on jo päässä, toteutus vaan puuttuu :D

Ihmissuhteet on solmussa. Tai oikeastaan pää on ihmissuhteiden osalta solmussa... En tiedä kenen kanssa haluan olla vai haluanko olla kenenkään kanssa. Toisaalta on sellainen olo, että jos kesti näin kauan löytää yleensäkään ketään, niin jos nyt sanon hyvästi, olenko yksin loppuelämäni? En mä tiedä mitä tehdä. Kai annan vaan virran kuljettaa ja katson mihin se vie.

Jos tänne saakka jaksoitte lukea, niin jättäkää ihmeessä terveiset!