Muistatteko, kun joskus muinoin listasin omituisuuksiani?
Tässäpä yksi lisää: liitän aina käsityöni johonkin elokuvaan tai musiikkiin, jota olen kuunnellut työtä tehdessäni. Esimerkiksi eräs villatakki on tehty viime talvena mäkihyppyä katsellen, joten se on mäkihyppyneule.
Tätä mekkoa tehdessäni kuuntelin 51 koodia-nimisen yhtyeen (joka on muuten joensuusta! Taas yksi syy haluta sinne!) levyä Nimetty. Jotenka kyseisestä mekosta alkaa aina päässä soida Vedenjakaja tai joku muu kappale kyseiseltä levyltä.

Näistä uusista kirjoneulelapasista tuleekin sitten leffalapaset. Ekan lapasen vartta neuloessa katsoin Pirates of the Caribbean I: Mustan helmen kirous-leffaa. Kämmenosuus meni eilisen CSI New Yorkin tahtiin, ja kärki kavennuksineen valmistui Jalia ja suklaatehdasta katsoessa.
Toinen vielä tekemättä. Toivottavasti ei innostus lopu. En tykkää tehdä kahta samanlaista, vaikka lapaset tietty onkin erilaiset periaatteessa kun peukalo tulee eri kohtaan... Jokatapauksessa.

Illalla kaupunkiin kaverin kanssa. Hiukan kamalaa minulta on se, että kun herra S pyysi minua mukaansa tänään kyseiseen tapahtumaan, kieltäydyin kunniasta, mutta kun kaveri pyysi olin heti valmis lähtöön :D Se mies ei kyllä oikeasti ymmärrä hienovaraisia vihjeitä...

Jotta ei tulisi ihan kuvaton postaus, esittelen kaverille tehdyn ylioppilasonnittelukortin (juu on se minun sormi, oli kuvausteknisiä ongelmia. Kivan väristä kynsilakkaa muuten):

                         660380.jpg

Jos kaiken tuon papatuksen luit niin pistä nyt jotain kommenttia :)