Mansikat on oikeastaan aika jänniä marjoja (paitsi ettei ne oikeasti ole marjoja vaan jonkun hedelmälajin alalahkoon kuuluvia judansseja. En minä tiiä. Wikipedia tietää.). Mä olen poiminut tänään reilut kaksikymmentä kiloa mansikoita. Välillä oli sellainen "mansikkaa mä metsästän"- olo, kun metrikaupalla oli marjatonta puskaa. Oli sateinen päivä, mutta mieluummin sadetta kuin hellettä. Kumpparit olisi voineet olla kätevät.
Kyllä selässään tietää kykkineensä, mutta otan sen urheilun kannalta :D Oikeastaan oletin, että se olisi paljon tuskaisempaa /tylsempää hommaa. Mutta sehän oli oikeastaan aika kivaa. Vähän niinkuin neulomista.

Kävin sitten ostamassa sen kalenterin. Unikaa en löytänyt, joten ostin Mentorin. Aika hyvä sekin. Tässä on pyhäpäivät ja nimpparit, mikä on hyvä. Sekä kartasto, joka auttaa paljon ahdistushetkinä, voi haaveilla siitä mihin lähtisi jos saisi/voisi/olisi rahaa/matkaseuraa/aikaa. Kansiin en oo järin ihastunut, mut niihinhän voisi askarrella jotain kivaa :)

Tännään tuli Mystery Stolen vihje 2, joka on jo puikoilla. Ehkä huomenna valmis ja kuvattavissa?
Niin ja sitten kuva eiliseltä pyöräretkeltä (ei välttämättä ollut maailman paras reitti. Puolet matkasta ylämäkeä ja 2/3 tiestä päällystetty murskeella tai mitä lie. Paljon isoja kiviä jokatapauksessa.
                         716048.jpg