Laiska bloggaaja ei ole jaksanut päivittää. Tässäpä tätä taasen.

Ekanakin helmet, jotka saapuivat postissa jo aikoja sitten, mutta eräs ei ole jaksanut niitä kuvata. Aika kamalia osa on... Tässäpä näitä kamalia/epäonnistuneita: 980157.jpg

Sitten muutama parempi lähikuvassa, kuviollisia:

980164.jpg

Uudesta Ullasta puikoilla ovat Ilun balleristit, siis En pointe, viimeistelyä vaille valmiina. Huovutusta saa odottaa määrittelemättömän ajan, koska pesukone hajosi ja varaosat ovat vähän kiven alla (uskomatonta sinänsä, eihän se kone ole kuin minun ikäiseni...). Koosta en tiedä, sillä käytän eri lankaa. Jos tulee sopivat minulle, hyvä. Jos koon pienemmät, äitini saa ne. Jos kolme kokoa pienemmät , kaverini saa ne. Neljä kokoa, ja ne menevät pikkusiskolle, kymmenen kokoa, ne menevät kummitytölleni. Ainakin ottajia riittää!

Maanantaina on eka tentti. Olen lukenut ja valmistautunut, mutta tuntuu, etten tarpeeksi. Tärkeintä on kuitenkin kai, että olen nauttinut opiskelemisesta, etenkin luennoista. Tiedän että tämä on se juttu, mitä tahdon opiskella ja tehdä aikuisena, ja jos siihen en pääse, on ihan sama mitä teen (paitsi että mansikoita en kyllä poimi! Ikinä enää!). Töissäkin on ihanaa, nautin joka päivästä.

Musavinkki: Scandinavian Music Groupin levy Missä olet Laila, taattua SMG:tä. Omia suosikkejani tähän mennessä ovat Vieläkö soitan banjoa ja Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana. Suosittelen lämpimästi.

Ai niin. Ostin uudet kengät. Varmaan mielenhäiriö iski... Saappaat joissa on kahdeksan senttiä korkoa. Saas nährä oonko kohta taas rampa....