Juhannus oli, meni, ja on nyt onnellisesti takanapäin. Luonteenlaadustani ja vaihtoehtojen puutteesta johtuen olin kotona koko juhannuksen. (Eiikun, kävinhän mie mummolassa. Ja lenkillä. Ja mielikuvitusmatkalla Botswanassa.) Katsottu on myös pari leffaa.
Sitten on luettu, ja neulottu, ja hengailtu vaan. Yllättävän hyväntuulisena, vaikka Joensuun yliopistoon ei ovet auenneet taaskaan. Mutta mitä sitten. Se on niin kaukanakin. Voi-voi. Se on niiden menetys, jos eivät halua minua opiskelemaan... jos kuulostan katkeralta, se johtuu vain siitä, että olen katkera.

Mutta siitä neulomisesta! Gathered pullover on viimein valmis, johan se on helmikuusta asti tekeillä ollutkin. Kiitos vielä kertaalleen ohjeen lähettämisestä Auralle!

Siitä tuli IHANA. Ohut, kevyt, luonnonvalkoinen, rento, kaunis. Tätä tulen varmasti käyttämään paljon, kunhan syksy saapuu!
1663406.jpg
Miksi oi miksi vuodatus tuhoaa kuvani?
Kaula-aukkon on ihana. Olkoonkin että se on epäkäytännöllisen suuri. Hihat ovat ylipitkät , koska rrrrakastan ylipitkiä hihoja.

1663400.jpg
Ja sarjassamme idioottimaisia poseerauksia... Mutta tässä jokatapauksessa näkyy tuo palmikko paremmin. Vähän siihen jäi pitkiä langanjuoksuja, mutta ihan sama, kun valkoinen paita tuon alla on oltava muutenkin.

Ja vielä speksit:
Malli: Gathered Pullover, Interweave Knits Winter 2007
Lanka Novita Nalle, kulutus vähän reilu kaksi kerää.
Puikot 5mm KnitPicks-pyöröt (alussa bambupyöröt).
Muokkaukset:
Lisäsin reilusti pituutta sekä helmaan (n. 10cm) että hihoihin (n. 20cm).

Yksi kuva vielä. Hihi. Sadepäivä + itselaukaisin + neulekuvaus, ja tällaisia saa...
1665484.jpg

Toivottavasti kaikilla muillakin oli yhtä leppoisa juhannus!

Muoks. Kesäistetty pohja!