Aivan mahti lamppulasi helmikurssi!

Tällaisia sain aikaan lauantaina, sunnuntain helmet tulee ensi viikolla postissa.
945054.jpg

Kuva on kösnä, tsore! Otan paremman sitten kun loputkin helmet kotiutuu. Silloin voisin myös kirjoittaa paremman selityksen työtavasta, jos jotakuta kiinnostaa?

Sitten täysin typerää ihmissuhdehöpötystä. Pelkistä kästöistä kiinnostuneet kaikotkoon.
Tänään on tullut kerrassaan hämmentävää kommenttia. Ensinnäkin että olisin muka laihtunut (tuskin paljoa), toisekseen yhteyttä otti poika, jota en ole nähnyt ylä-asteen loppumisen jälkeen. Oli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Se olisi tahtonut nähdä tänään, mutta räjähtäneen olotilani ja käsieni palovammojen takia en halunnut nähdä vielä tänään. Toisaalta tahtoisin nähdä hänet, mutta toisaalta... Tämä on yksi niistä, jotka kiusasivat minua koko ala-asteen, rikkoi mun itsetunnon ja -luottamuksen. Meni aika kauan paikata se... Pelkään, että tuo oli jotain kusetusta tai veto. Toisaalta luulen, että voisi olla kivaakin tuon ihmisen kanssa. Ja olisi kiva nähdä, millainen mies siitä raivostuttavasta pikkupojasta on kasvanut.
Mutta olisiko se voinut muuttua niin paljon, että yhtäkkiä pitäisi minusta?
Tää juttu pelottaa, jännittää ja toisaalta kutittaa kivasti vatsanpohjassa. Mitä sanotte, go for it?

Viime otsikko oli muuten Lauri Tähkää & Elonkerjuuta, kappaleesta Pitkät pellot, levyltä Maailma on renki. Mutta kuka arvaa mistä tämänkertainen on?