Sny:ni lähetti minulle ruskeaa smartia, ja ehdotti, että tekisin niistä lapaset, kun talvikin tuntuu vielä jatkuvan. Sitten onnistuin hävittämään vanhat lapaseni, joten oli pakko ryhtyä toimeen ja kitkutella tällaiset (kuvitelkaa tälle kaveri, se on kyllä olemassa, mutta jäi kuvasta pois, ujopiimä kun on):
1404472.jpg

Mallina on Chevalier, virheet sensijaan ovat ihan omia. Opin neulomaan palmikoita ilman apupuikkoa, mikä nopeutti kovasti tekemistä ja nämä valmistuivatkin kahdessa päivässä.
Puikkoina oli 4mm bambut ja lankana tosiaan Sandnes Smart, tummanruskea, jota meni n. 88g. Tai no siis eihän se oli mikään noin, vaan tasan. Ainakin vaa´an mukaan.

Valmistuivat muuten varttia ennenkuin piti lähteä kavereita tapaamaan, eli aika viime hetkellä. Toisaalta hyvä niin, koska olisi kovasti näppejä palellut pakkasyönä ulkona ilman lapasia. Käytiin katsomassa elokuva Sweeney Todd- Fleet Streetin paholaisparturi. Tykkäsin kovasti, enkä enää yhtään ihmettele miksi Tim Burtonia niin hehkutetaan! Mainio elokuva. Vaikka olikin musikaali, joista en yleensä pidä. Lapsenakin kelasin aina Pocahontaksen laulujen yli (rakastin sitä elokuvaa siinä määrin että osasin repliikit ulkoa, mutta lauluja inhosin). Se ilta menikin sitten vähän pitkäksi, oli kivaa...

Näiden lisäksi täällä urakoidaan ufoja valmiiksi: ananaspitsikassin sain tänään virkattua valmiiksi (vuori puuttuu), Katla-sukat pääsivät puikoille ja toisen Kirjopirkka-sukankin silmukat voisi luoda ja alkaa tikuttaa. Olisi kovin kiva saada ufoja valmiiksi ennen muuttoa (ensi viikonloppuna).

Ps. Sinisen villatakin ohje on lisätty sivupalkkiin! Se on varmaan ihan kamalan huono, kun en osaa kirjoittaa ohjeita, mutta jospa siitä jonkun tolkun joku saa. Tietysti ainakin joku, jolla on samanlainen logiikka kuin minulla!