Huomenna on liukuva käsite. Tässä tapauksessa maanantain huomenna oli torstaina.

Tästä piti tulla baskeri, mutta eipäs sittenkään. Ei aavistustakaan mitä tein väärin, mutta pipo tästä tuli eikä baskeria. Ihan jees silti, itseasiassa niin jees että äitiseni nyysi tämän. Hyvä että tykkää neulomisistani. Tämä on muuten samaa lanka kuin taannoiset lapaset.
1161055.jpg
(Hi. Kösnä kuvanlaatu, ranteessa rasitusvammapatti, peukalossa palovamma, ja oranssia kynsilakkaa. Tarttisin oman hovikuvaajan, ei tästä näin mitään tuu)

Joulu meni ihanaisesti, kotona ollessa. Ruoka oli hyvää, suklaa liiankin hyvää, lahjat oli ihania, toivottuja ja tarpeellisia. Sain mm. pari leffaa (amelie ja hinnasta viis), yöpuvun, suoristusraudan ja tietokoneeseen kaiuttimet. Ilmeisesti osuin itsekin aika oikeaan monessa lahjassa. Yksi viimeinen tosin pääsee saajalleen vasta tänään, ja se onkin ehkä epävarmin lahja. Toivottavasti tykkää!

Aloitin jouluaattona Katla-sukat Syksyn sävyt-pariltani saamastani vihreästä Maijasta. Teen molempia sukkia yhtä aikaa, toinen on kantapäässä ja toinen vähän yli. Malli on tosi kiva, kuin myös lanka. Ajattelin että yhtä aikaa tekemällä ei iskisi niin paha toisen sukan plääh?

Moda ilmestyy kai huomenna ja Novita sekä Suuri Käsityölehti 4.1 eli ensi perjantaina.