Lopetan ruikuttamisen täällä blogilla :D Kukakohan osaisi kertoa SNY:n postikuluista? Tahtoisin lähteä mukaan sillä viiden euron summalla, mutta mietin että tuleeko postikuluista kalliimmat kuin itse lähetetyistä jutuista... Ja mitä yleensä on lähetelty? Kertokkee kokemuksistanne.

Fashi on- blogista tämmöinen:

Rules Jokainen aloittaa kertomalla 7 satunnaista faktaa/tapaa itsestään. Ihmiset jotka pääsevät tähän mukaan kirjoittavat nämä 7 asiaa itsestään sekä säännöt omaan blogiinsa. Sitten heidän tulee haastaa 7 muuta ihmistä tähän ja ilmoittaa näiden ihmisten nimet omassa blogissaan. Heidän tulee myös jättää komentti asiasta ko. henkilöiden blogeihin, jotta nämä tietävät ottaa osaa peliin.

I
Katson saippuasarjoja ja telenoveloita. Kauniit ja rohkeat, Päivien viemää, Anastasia, Tuhkimotarina... Kaikki menee. Ihanaa neulomiskatsottavaa, ei tarvitse paljoa keskittyä.
II
Vältän sukkien käytöä kesällä viimeiseen saakka. Vaikka kuinka varpaita palelisi (ja niitähän palelee melkein aina) en laita sukkia jalkaan kesällä.
III
Haaveilen. Aina ja paljon.
IV
En osaa nukkua päiväunia, paitsi jos olen kipeänä.
V
Tahtoisin pikimustat, aasialaistyyppiset hiukset. Suorat, paksut ja kiiltävät. Omani ovat tummanruskeat ja luonnonkiharat.
VI
Rakastan testejä, meemejä, kyselyitä, haastatteluja... Tiedän että monet niistä ärsyyntyvät :D
VII
Olen karkkilakossa. Aloitin kaverin kanssa karkkilakon maanantaina, ja se kumpi repsahtaa eka, joutuu ostamaan toiselle drinkin seuraavan kerran kun mennään baariin :) Tämä on jär-kyt-tä-vän hankalaa tämä alku. Jossain vaiheessa karkkilakkoilusta tulee helppoa, muistelisin ainakin niin...

Haastan seitsemän ekaa lukijaa mukaan, oukih? ;)